BAM! We zijn er! Om precies te zijn op dit moment in een hotelkamer in Milton Keynes, maar vandaag waren we bij Moto Arena in Silverstone voor de D1RC World Championships!

Het begon donderdagmiddag, met z’n allen verzamelen bij Owen in Rotterdam. Na een spelletje “Tetris voor gevorderden” waren alle spullen en mensen ingepakt en konden we vertrekken richting Hoek van Holland.

Daar gingen we aan boord van de Stena Britannica, waar we na het kijken van “Fast Five” de nacht door brachten.

Daarna moesten we nog een stuk door het regenachtige Engeland rijden, om vervolgens in Silverstone aan te komen. Daar konden we de “Team Orange paddock” op gaan bouwen. Een waar fort met toegangspoort, oranje zeil en Nederlandse vlaggen. En natuurlijk een koelkast vol Atomic Energy Drink!

Na de eerste dag al flink veel gereden te hebben was er natuurlijk ook al weer van alles kapot, dus daarom zit ik hier nog even te sleutelen. Inmiddels doet alles het weer en zijn we klaar voor dag 2!

Sommige foto’s zijn door Bop Westerduin gemaakt, met mijn camera.