Was dag 1 spectaculair, dan was dag 2 supermegaultraspectaculair!

Dag 2 was de dag waarop om de bekers werd gestreden, maar ook tijdens de trainingen werd er al zeer close gereden en zelfs ge-triple-drift.

De foto’s van deze dag zijn gelukkig iets beter gelukt dan die van de zaterdag, dus gewoon normale foto’s deze keer, al is de kwaliteit niet altijd optimaal.

Vroege uitvaller was Marko Kok, hij moest al in de top 8 het onderspit delven tegen Paul Vlasblom, maar niet voordat er een paar zeer spannende runs en reruns plaats vonden!

In de top 4 vinden we dus Paul Vlasblom, maar ook Olaf Commijs, Joey vd Hoogen en, verassend, relatieve nieuweling, Jan Lokerse. Lokerse reed het hele weekend al enorm spectaculair en bewees dat in de battles door Olaf Commijs achter zich te laten en daarmee een finaleplaats te veroveren.

Olaf Commijs moest dus gaan strijden voor de derde plaats, dat deed hij tegen Joey vd Hoogen, die in de halve finale door Paul Vlasblom werd verslagen. Joey verslaat hier Olaf Commijs en krijgt dus de beker voor de derde plek.

Toen volgde een zeer spannende finale, underdog Jan Lokerse deed namelijk helemaal niet onder voor de Driftking! Er was een rerun voor nodig om uiteindelijk toch Paul Vlasblom als winnaar uit de bus te laten komen, maar Jan Lokerse had zich kranig verweerd en krijgt daarom ook de beker voor een zeer verdiende tweede plaats.

Klik hier voor het fotoalbum van Atomic Open Drift Challenge Indoor: Racing Expo [Dag 2]