Neem een grote geasfalteerde hal en een berg losgeslagen drifters en het resultaat is een heel weekend rubberrook inhaleren!

RTSHolland leverde bovendien enkele setjes driftbanden met oranje rook en dat was af en toe goed te merken.

Zo’n grote donkere hal vol met rook maakt het fotograferen natuurlijk niet makkelijker, vandaar dat ik deze keer heb gekozen voor een wat artistiekere aanpak van de fotobewerking.

Op dag 1 van dit evenement werden er oefenbattles gehouden, op zondag zou er pas voor de bekers gestreden worden. Dat het niet voor het eggie was maakte het niet minder spectaculair, van spektakel ben je namelijk altijd verzekerd als Marko Kok en Paul Vlasblom tegen elkaar strijden in de finale!

De overwinning bij deze oefenbattles ging na een spannende rerun naar Paul Vlasblom, tweede dus Marko Kok en Michel Ditmarsch pakte de derde plaats na het verslaan van WJ Dijkstra

Door de annulering van de finale van 2010 werden op zaterdag ook de bekers voor het kampioenschap van 2010 uitgereikt. Paul Vlasblom was in het klassement onoverwinnelijk en pakte de eerste plaats, gevolgd door Marko Kok en een mooie derde plaats voor Joey van den Hoogen.

Klik hier voor het fotoalbum van Atomic Open Drift Challenge Indoor: Racing Expo [Dag 1]