Ik wens iedereen namens DoriGazo.nl ongelofelijk prettige feestdagen en veel plezier in het nieuwe jaar!

Wat betreft DoriGazo wil ik het volgend jaar nog beter gaan aanpakken, meer evenementen bezoeken en nog meer foto’s maken.

Mijn volgers op Twitter, wisten het al, maar ik ben sinds kort lid van het HTS Autotechniek Rally Team, dus verwacht volgend jaar ook veel rallyverslagen.

Hopelijk kom ik daarmee niet in de knoop met de data van het ODC, want ik ben van plan iedere ronde van dit jaar te gaan bezoeken, de eerste ronde op de Racing Expo in Leeuwarden ben ik er in ieder geval bij. Of er ook een volledig verslag komt is nog even afwachten aangezien we er ook met het HART staan.

Verder kunnen jullie dit jaar ook verslagen van evenementen als het Japanse Auto Festival en misschien nog wat kleinere meets verwachten.

Tot volgend jaar!

Bart Stax
Hoofdredacteur/Fotograaf DoriGazo.nl