Het is dan eindelijk zo ver! Het spannendste moment van het jaar! De winnaars van de DoriGazo RCDrift Awards 2011 zijn…

In de categorie “Organisator” is het natuurlijk Michel van den Hoogenband die er met de overwinning vandoor ging! Hij kreeg bijna 90% van de stemmen.

Met meer dan 90% van de stemmen won Tijs Lochbaum de categorie “Kappenbouwer”, wat een meesterwerkjes leverde hij af dit jaar!

Maar Tijs won nog een award, in de categorie “Helper” kreeg hij bijna 60% van de stemmen. Owen Slagtand en Jim van Dijk delen de tweede plaats.

De award in de categorie “Technicus” gaat naar een man die al vaker iets heeft gewonnen, drievoudig Nederlands Kampioen Edwin Pols! Hij kreeg iets meer dan de helft van de stemmen.

De spannendste categorie was “Showrijder”, een felle strijd tussen 3 rijders werd gewonnen met maar 6 stemmen verschil. Reinier Tan ging er met de overwinning vandoor! Jim van Dijk en Haiko van Okburcht delen de tweede plaats.

En tot slot de man die in zijn eerste competitiejaar meteen als 4e eindigde in de D1:10 en zelfs met een overwinning naar huis ging. De winnaar van de categorie “Groeier”: Edo Segers!

Alle winnaars enorm gefeliciteerd!