December is behalve de tijd van de feestdagen natuurlijk ook de tijd van jaaroverzichten en lijstjes. Hoewel het RCDriftseizoen nog niet helemaal is afgelopen presenteert DoriGazo dit jaar iets nieuws.

De DoriGazo RCDrift Awards zijn prijzen in 6 categorieën, om de personen die het afgelopen jaar het meeste voor de Nederlandse RCDrift gemeenschap hebben betekend te eren.
Er zijn prijzen in de volgende categorieën:

Kappenbouwer: Wie heeft het afgelopen jaar de mooiste kappen gemaakt? Wie heeft er het grootste oog voor detail?

Technicus: De winnaar van deze categorie zal iemand zijn die zijn chassis altijd piekfijn in orde heeft. Hij zal dan ook nooit uitgevallen zijn met technische problemen en als het aan zijn chassis lag, had hij alles gewonnen.

Organisator: Wie organiseerde er dit jaar de meeste, grootste, mooiste en drukst bezochte evenementen? Vooraf misschien al een gelopen race, maar zeker het vernoemen waard.

Groeier: Deze winnaar is het afgelopen jaar enorm gegroeid, zijn professionaliteit is toegenomen, maar vooral zijn rijkunsten zijn enorm verbeterd.

Helper: Staat altijd klaar om nieuwe en ervaren deelnemers te helpen bij de afstelling van hun chassis, of de verbetering van hun rijtechniek. Bij hem kun je altijd terecht met je vragen.

Showrijder: Rijd heerlijk zijn rondjes op meetings en demo’s, maar komt tijdens competitiedagen nooit lekker uit de verf.

Maar hoe gaan we de winnaar in deze categorieën bepalen? Vanaf vandaag heb je tot en met 18 december 2011 de tijd om personen te nomineren.

Stuur een mailtje met je volledige naam (en eventueel je forumnickname) en de namen van de personen die je in de verschillende categorieën wilt nomineren naar: awards@dorigazo.nl. Vergeet ook niet je keuzes te motiveren!
Je mag per persoon, per categorie slechts 1 persoon nomineren. De redactie van DoriGazo.nl zal uit de inzendingen voor elke categorie een aantal finalisten selecteren.

Vanaf maandag 19 december 2011 zullen de finalisten bekend worden gemaakt en kan er gestemd worden tot en met zondag 25 december 2011. In de laatste week van het jaar zullen de winnaars bekend worden gemaakt.
Onder de inzenders van een volledige lijst nominaties zullen bovendien een aantal DoriGazo.nl stickers verloot worden!